Μπαρτσελόνα: Ριζικές αλλαγές με Αμπιντάλ στην έξοδο και... Νεϊμάρ στο στόχαστρο

Ο Ερίκ Αμπιντάλ αναμένεται να είναι, μαζί με τον Κίκε Σετιέν, ανάμεσα στα «θύματα» του διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, που άρχισε στις 12:00, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις, μετά την καταστροφική ήττα (8-2)  από την Μπάγερν.

Μπαρτσελόνα: Ριζικές αλλαγές με Αμπιντάλ στην έξοδο και... Νεϊμάρ στο στόχαστρο

Ο 40χρονος Γάλλος αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού το 2014, γνωρίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo deportivo, πως θα είναι μεταξύ εκείνων που θα αποτελέσουν παρελθόν για την Μπαρτσελόνα.

«Μόνο οι Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Ντε Γιονγκ και Μέσι, μαζί με τους Πούιγκ και Φατί, που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, δείχνουν σήμερα αμετακίνητοι» αναφέρει η εφημερίδα.

Επίσης, άλλα δημοσιεύματα στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει να επεξεργάζεται το σχέδιο επιστροφής του Νεϊμάρ, ετοιμάζοντας πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ και τον Γκριεζμάν στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Στο μεταξύ,οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα μετά την χθεσινή συνάντηση αποφάσισαν ομόφωνα την αποχώρηση του Κίκε Σετιέν. Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο Σετιέν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την «Marca» ο Μπαρτομέου συναντήθηκε με τους Αμπιντάλ και Πλάνες, με τον πρόεδρο των Καταλανών να δηλώνει στον δημοσιογράφο Βίκτορ Ναβάρο το οριστικός τέλος της συνεργασίας τους με τον Κίκε Σετιέν. «Τέλος ο Σετιέν», ήταν η λακωνική τοποθέτηση του Μπαρτομέου.

Μετά την ντροπιαστική ήττα-αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου ήταν αναμενόμενο ο Σετιέν να απομακρυνθεί από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με τη Marca, φαβορί για την αντικατάσταση του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι ο Κούμαν. Υποψήφιος και ο Ποτσετίνο αν και ο Αργεντινός απορρίφθηκε από τους οπαδούς, αναφέρει η Marca.