Οι «Πάνθηρες» βοήθησαν τους πληγέντες της Εύβοιας από τις πλημμύρες

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου «Πάνθηρες» προχώρησαν σε μία σπουδαία κίνηση καθώς μάζεψαν τρόφιμα και τα παρέδωσαν στους πληγέντες της Εύβοιας. 

Οι «Πάνθηρες» βοήθησαν τους πληγέντες της Εύβοιας από τις πλημμύρες

Στο πλευρό των πληγέντων της Εύβοιας από τις πρόσφατες πλημμύρες, βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, οι «Πάνθηρες». Οι οπαδοί του «Ιστορικού» συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα παράδωσαν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι «Πάνθηρες»:

«Μην σου τύχει… Μην σου τύχει σ’ αυτό τον τόπο να μην είσαι «κάποιος» για να σηκώσεις ένα τηλέφωνο. Μην σου τύχει σ’ αυτό το τόπο να είσαι φτωχός. Μην σου τύχει σ’ αυτό τον τόπο να νιώσεις απόγνωση. Μην σου τύχει σ’ αυτό τον τόπο να χρειαστείς την δικαιοσύνη.

Μερικά χέρια βοήθειας μόνο δώσαμε σε ανθρώπους που τους έτυχε. Και δεν έχουν κανέναν άλλον εκτός της αλληλεγγύης του διπλανού. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας φέρατε τρόφιμα τα οποία παραδώσαμε στον ΜΕΓΑΛΟ άνθρωπο, Ο Άλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό Για Όλους που βρίσκεται εκεί και μαγειρεύει κάθε μέρα για τους ανθρώπους που παλεύουν με τις λάσπες.

Μια ώρα δρόμος από την Αθήνα, το Μπούρτζι, τα Βασιλικά, τα Ψαχνά. Αντί για τις καθιερωμένες διακοπές φέτος, μια επίσκεψη, δύο με τρεις ώρες με μια σκούπα, μια τσάπα, ένα λάστιχο, μια βοήθεια στον κόσμο εκεί θα σας ανταμείψει με συναισθήματα πολύ ανώτερα όταν τα ιδρωμένα/λασπωμένα μέτωπα των ντόπιων σας πουν "1000 ευχαριστώ που μας κάνετε να μην αισθανόμαστε μόνοι".

Panthers Club 1983

Y.Γ. Λευτεριά στον Πανιώνιό μας. Είναι δύσκολος ο δρόμος της αντίστασης στην ισοπέδωση των ιδανικών μας αλλά συνάμα όμορφος και αξιοπρεπής. Εμείς κάνουμε ο,τι μπορούμε χωρίς κραυγές και τυμπανοκρουσίες. Σας περιμένουμε δυνατούς και ορεξάτους να ενωθείτε μαζί μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας