"Διπλό" στο "Έλ Πάσο" και 4η θέση για τον ΑΟΧ Κισσαμικό

Οι Χανιώτες επικράτησαν με 3-0 επί της υποβιβασμένης Καλλιθέας, στο παιχνίδι που έκλεισε την "αυλαία" της σαιζόν στη Football League.

"Διπλό" στο "Έλ Πάσο" και 4η θέση για τον ΑΟΧ Κισσαμικό

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έδειξε από το πρώτο ημίχρονο ότι θα είναι το "αφεντικό" στο παιχνίδι. Ο Νώντας Παντελάκης έκανε το 1-0 στο 24', ενώ ο Χαλκιαδάκης διπλασίασε στο 45'. Το "κερασάκι στη τούρτα" έβαλε ο φορμαρισμένος Λεμονής στο 84' , διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

Οι Κρητικοί τερμάτισαν τέταρτοι στη βαθμολογία, κάτω μόνο από τους προβιβασμένους ΟΦΗ και Άρη αλλά και την καταπληκτική φέτος Παναχαϊκή που τερμάτισε στην τρίτη θέση. Αντίθετα η Καλλιθέα δεν κατάφερε να σώσει την "παρτίδα" και από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ (54' Ζυγκερίδης), Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής, Χοτζάλι, Μίγγος, Τουρούκης (74' Βασιλείου), Κόττας (46' Μήλιος), Ζεζάι, Γλυνός

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας (82' Αποστολίδης), Σελινιωτάκης (70' Καραγεώργης), Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Βρεττός (59' Νικόλτσης)