Άνοδος με... ερωτηματικό για τον Αστέρα Αμαλιάδας

Η ομάδα της Ηλείας κέρδισε μεν τον Εθνικό στην Καλλιθέα και τερμάτισε στη 2η θέση του 2ου ομίλου των μπαράζ, ωστόσο είναι υποχρεωμένη να περιμένει την απόφαση της Τρίτης (29/5) σχετικά με το ματς που είχε διακοπεί κόντρα στον Ηρόδοτο, ώστε να μάθει αν παίρνει οριστικά την άνοδο στη Β' Εθνική...

Άνοδος με... ερωτηματικό για τον Αστέρα Αμαλιάδας

Ο Αστέρας Αμαλιάδας έκανε την "ολική επαναφορά" στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των μπαράζ ανόδου παίρνοντας ισάριθμα διπλά σε Σπάτα και Καλλιθέα επί του Αήττητου και του Εθνικού αντίστοιχα, ωστόσο η άνοδός του ή μη στη Β' Εθνική θα κριθεί εκτός γηπέδων!

Ειδικότερα, η ομάδα της Ηλείας είναι υποχρεωμένη να περιμένει την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ την Τρίτη (29/5) σχετικά με το εντός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Ηρόδοτο, το οποίο είχε διακοπεί οριστικά στο ημίχρονο λόγω επεισοδίων.

Ακόμα και αν το συγκεκριμένο παιχνίδι κατακυρωθεί υπέρ της κρητικής ομάδας, ο Αστέρας Αμαλιάδας θα παραμείνει στη δεύτερη θέση της κατάταξης του ομίλου με τους 9 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, καθώς ο Ηρόδοτος θα ανέβει στους 7.

Η μόνη περίπτωση στην οποία ο σύλλογος της Αμαλιάδας θα μείνει εκτός της προνομιούχου δυάδας, θα είναι να τιμωρηθεί και με μηδενισμό στο εν λόγω παιχνίδι, ήτοι με αφαίρεση βαθμών, δίνοντας έτσι τη θέση του στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού...