Κατσιγιάννης: «Προσωπική δικαίωση η άνοδος του Αήττητου»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Σπάτων τόνισε ότι έπιασαν τόπο οι θυσίες του ίδιου και της οικογένειάς του, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την επόμενη μέρα, η οποία θα βρει τον σύλλογο στη Β' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Κατσιγιάννης: «Προσωπική δικαίωση η άνοδος του Αήττητου»

Στόχος επετεύχθη για τον Αήττητο, ο οποίος με το παλικαρίσιο διπλό στη Νέα Αλικαρνασσό επί του Ηροδότου κατάφερε να τερματίσει πρώτος και καλύτερος στον 2ο όμιλο των πλέι οφ Γ' Εθνικής και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα επαγγελματικά "σαλόνια" της Football League.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εύλογα πανηγυρικό, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Νίκο Κατσιγιάννη να τονίζει πως οι θυσίες του ίδιου και της οικογένειάς του έπιασαν τόπο. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα ενόψει της καινούργιας σεζόν, για την οποία ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει από την Τρίτη (29/5).

Δείτε το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Αήττητου στο facebook:

"Άψογη φιλοξενία, κόσμια συμπεριφορά"

Ο Αήττητος πανηγύρισε τον προβιβασμό στη Β' Εθνική μέσα στο "σπίτι" του Ηροδότου, με την κρητική πλευρά πάντως να υποδέχεται και να φιλοξενεί άψογα την αποστολή της ομάδας των Σπάτων, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση των πρωταθλητών του 7ου ομίλου:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ομάδας του ΗΡΟΔΟΤΟΥ για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδος μας, καθώς και τους φιλάθλους του Ηροδότου για την κόσμια συμπεριφορά που είχαν καθ όλη την διάρκεια του ματς, παρά τη μεγάλη κρισιμότητα αυτού".