Προλαβαίνει το Champions League ο Εμπαπέ!

Κατά την εφημερίδα «L' Equipe» ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μπορέσει ν' αγωνιστεί, με την Παρί Σεν Ζερμέν, κόντρα στην Αταλάντα στην τελική φάση του φετινού Champions League στην Λισσαβώνα

Προλαβαίνει το Champions League ο Εμπαπέ!

Εκεί που οι πληροφορίες τον ήθελαν ...ξεγραμμένο για την προσπάθεια της Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτήσει το παρθενικό Champions League της ιστορίας της φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων.

Για τον Κιλιάν Μπαπέ ο λόγος που φαίνεται ότι ο αγώνας δρόμου που κάνει έχει αντίκρισμα και θα βρίσκεται κανονικά στις υπηρεσίες του Τόμας Τούχελ, για την αναμέτρηση με την Αταλάντα για τον προημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Λισσαβώνα (12/08).

Ο νεαρός φορ, είχε υποστεί διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο στον τελικό του Κυπέλλου με την Σεντ Ετιέν, την περασμένη εβδομάδα, αλλά φαίνεται πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να βρεθεί στην αποστολή των Παριζιάνων, για το ματς με τους «μπεργκαμάσκι».

«Κατά 90% θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους Ιταλούς. Τα αποτελέσματα των κλινικών και ακτινολογικών εξετάσεων είναι όλο και πιο ανακουφιστικά ενώ πολλές φορές τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων δίνουν δελτία Τύπου όπου επιλέγουν στρατηγικά να εκφράζουν απαισιόδοξες θέσεις. Βέβαια στην περίπτωση του Μπαπέ έχει παίξει ρόλο η μεγάλη επιθυμία και η αποφασιστικότητα του παίκτη να επιστρέψει εγκαίρως και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ακόμα και αν δεν είναι 100% έτοιμος, ο Τούχελ θα αποφασίσει λογικά να τον έχει μαζί του στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα τις ανάγκες του αγώνα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.