Άγγελος Σπανός: «Στα δύσκολα γίνομαι δυνατότερος - Απαντάω μόνο μέσα στο γήπεδο»

Ο Άγγελος Σπανός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του δείχνει και πάλι ετοιμοπόλεμος ώστε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. 

Άγγελος Σπανός: «Στα δύσκολα γίνομαι δυνατότερος - Απαντάω μόνο μέσα στο γήπεδο»

Στην Καλαμάτα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο γιγαντόσωμος στόπερ Άγγελος Σπανός. Μετά τον τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Νοέμβριο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ήφαιστο Περιστερίου, υπέστη ρήξη σπλήνας και υποβλήθηκε σε επέμβαση στον Ευαγγελισμό.

Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα! “Δεν θα ξεχάσω ποτέ και κανέναν, που μου στάθηκε, αλλά και αυτούς που με εγκατέλειψαν τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής μου. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, του φιλάθλους της ομάδας ΑΟ Πετραλώνων για το αμείωτο ενδιαφέρον τους και την Βίκυ Νικολάκου (γραφείο Τύπου της ομάδας)".

Στην ερώτηση αν θα συνεχίσει στην ομάδα των Πετραλώνων απάντησε: “Η συμφωνία μας ήταν για ένα χρόνο η οποία και έληξε”.

Ο γιος του παλαίμαχου παίκτη της Εθνικής ομάδας βόλεϊ και του Παναθηναϊκού Γιώργου Σπανού, πρόσθεσε: "Έχω ανατραφεί έτσι, ώστε στα δύσκολα να γίνομαι δυνατότερος, να τα αντιμετωπίζω σιωπηλός, αλλά ταυτόχρονα να δουλεύω σκληρά και να απαντάω μόνο μέσα στο γήπεδο, σας ευχαριστώ".

Θέση :στόπερ- κέντρο
Ύψος : 1.93 μμ.
Γεννηθείς : 8/11/1998
Ομάδες : ΠΑΕ Καλαμάτα – Μεσσηνιακός ΓΣ-ΑΟ Πειραιώς – ΑΟ Αιγάλεω – ΑΟ Πετραλώνων.

Ο Θανάσης Παύλοβιτς(κόουτς των Πετραλώνων) είπε: "Γνώρισα τον Άγγελο Σπανό πριν από μερικούς μήνες όταν ήρθε να αγωνιστεί στα Πετράλωνα και στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α' Αθηνών. Από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις και λόγω της εμπειρίας μου κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ένα ποδοσφαιριστή-πολυεργαλείο. Άνθρωπος που αγαπάει την προπόνηση και αυτό που κάνει το κάνει με πάθος όπως και στον αγώνα. Ιδιαίτερα σωματικά προσόντα και γυμνασμένος. Καλύπτει την θέση του στόπερ αλλά και με την ίδια ευκολία του χαφ στον άξονα. Αν λάβει κανείς υπόψη και τον άριστο χαρακτήρα του θεωρώ ότι είναι ευτυχία για κάθε προπονητή να συνεργάζεται μαζί του. Εύχομαι στον Άγγελο και πιο ψηλά γιατί το αξίζει όπως επίσης και σε μια εκ νέου συνεργασία μαζί του".

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗΣ (γεν.Αρχηγός ΠΑΕ Αιγάλεω) "Σοβαρός, πειθαρχημένος φοβερά σωματικά προσόντα και γνωστής της μπάλας και της θέσης που αγωνίζεται. Ένα στόπερ λιοντάρι παίζει πρώτα για την φανέλα και έχει την νοοτροπία νικητή που φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Του εύχομαι καλή υγεία και καλή επιστροφή στα γήπεδα".

O FERNANDO DE SOUZA πρόσθεσε:"Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Σπανός επιστρέφει με πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, άρτια προπονημένος σε όλα τα αγωνιστικά του σημεία. Δουλέψαμε μαζί πολλές ώρες έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση συνεχίζοντας τη σκληρή ατομική προπόνηση. Του εύχομαι καλή επιστροφή στα γήπεδα, με ότι καλύτερο γιατί το αξίζει".