΄Αρης: «Στον πάγκο Σπανός ή… Ισπανός!» (vid)

Μπαργκάν και Μαραγκός μιλούν στο «www.fosonline.gr» και αναλαμβάνουν χρέη ρεπόρτερ!

΄Αρης: «Στον πάγκο Σπανός ή… Ισπανός!» (vid)

Ο Κενάν Μπαργκάν και ο Στέλιος Μαραγκός είχαν κέφια στην τελευταία προπόνησης της σεζόν για τον Άρη! Μετά από μία κουραστική χρονιά με ευτυχή όμως κατάληξη, την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, που έχουν αγωνιστεί και στη Βέροια, μίλησαν στο «www.fosonline.gr» για την επίτευξη του στόχου και ανέλαβαν χρέη ρεπόρτερ, κάνοντας δύσκολες ερωτήσεις και δίνοντας ξεκαρδιστικές απαντήσεις με πολύ γέλιο!

- Ποιος βοήθησε περισσότερο στην άνοδο;

Μαραγκός: Ο Διαμαντόπουλος.

Μπαργκάν: Δεν ξέρει, γι’ αυτό τα λέει!

Μαραγκός: Ο Κενάν Μπαργκάν είναι ένα κεφάλαιο μόνος του.

- Ο Αναγνωστόπουλος μας είπε ότι κορυφαίος ήταν ο Πλατέλλας

Μαραγκός: Εγώ λέω Κενάν Μπαργκάν και Μπάμπης Παυλίδης, που είναι και φίλοι μου. Αλλά αυτή είναι και η αλήθεια…

- Όλη η Βέροια δηλαδή;

Μαραγκός: Πρέπει να στηρίξουμε τον τόπο μας.

Μπαργκάν: Όλα τα παιδιά βοήθησαν. Όλοι μαζί είχαμε ένα στόχο, συνεργασία κι αυτό ήταν το κλειδί που πετύχαμε το στόχο μας.

- Στον κόσμο φάνηκε εύκολη η άνοδος επειδή τελειώσατε πολύ νωρίς, αλλά στο γήπεδο μάλλον είναι πιο δύσκολα…

Μαραγκός: Υπήρχαν και σημεία που μας έφτασαν βαθμολογικά, αλλά η ομάδα πήρε σχετικά εύκολα αυτό που έπρεπε να κάνει από την προηγούμενη χρονιά και φάνηκε από νωρίς ότι πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη.

Μπαργκάν: Το καλό ήταν ότι ανεβήκαμε πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος, έτσι αυτομάτως φαίνεται εύκολη η άνοδος. Παρ’ όλα αυτά εμείς είχαμε πολλές δυσκολίες μέσα στη χρονιά, καταφέραμε και τις αντιμετωπίσαμε και πετύχαμε το στόχο.

- Τι σας μένει από αυτή τη σεζόν; Τι θα έχετε να θυμάστε;

Μαραγκός: Εγώ θυμάμαι τα δύο γκολ του Μπάμπη (Παυλίδη) τα οποία ήταν κομβικά, ήταν στα τελευταία λεπτά και έδωσαν σημαντικούς βαθμούς. Αν δεν έμπαιναν αυτά τα δύο γκολ, οι ομάδες θα μας είχαν πλησιάσει. Ήταν σε κρίσιμο σημείο. Και φυσικά θα θυμάμαι και το φιλικό με την Μπόκα, που είχε πάρα πολύ κόσμο και είναι μία ανάμνηση που δεν θα ξεχάσει κανείς.

Μπαργκάν: Εγώ δεν θα θυμάμαι τίποτα… Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θα θυμάμαι είναι το φιλικό με την Μπόκα και ξεκινάμε τον Ιούνιο για να θυμόμαστε άλλα καλά πράγματα. Ο Άρης ανήκει στην Σούπερ Λίγκα, δεν χρειάζεται να θυμόμαστε και πολλά για τη Φούτμπολ Λίγκ.

- Τι στόχο έχει ο Άρης του χρόνου;

Μαραγκός: Μια ομάδα σαν τον Άρη στόχο έχει να πρωταγωνιστεί, να βγει Ευρώπη, κάτι λιγότερο δεν θα γίνει αποδεκτό από τον κόσμο και από μας τους ίδιους, όσοι βέβαια θα απαρτίζουν την ομάδα και του χρόνου, τον πρόεδρο, τον προπονητή, είτε μείνει ο κ. Σπανός, είτε έρθει κάποιος άλλος…

Μπαργκάν: Είτε έρθει ο Ισπανός, είτε μείνει ο Σπανός (γέλια!!!)

Από ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι

- Μαραγκός: Θέλω να μου πεις πόσο δύσκολος ήταν ο μήνας που έμεινες εκτός ομάδας

Μπαργκάν: Ήταν πάρα πολύ… εύκολος για μένα γιατί το έχω συνηθίσει. Το έχω κάνει και παλιά στη Βέροια, οπότε ήταν κάτι πολύ απλό για μένα. Ήταν σαν να βάζεις ένα ποτήριο νερό, όπως έλεγε και ο Βασίλης Τσιάρτας!

- Μαραγκός: Δεν μπορώ να ρωτήσω κάτι άλλο!

- Μπαρκάν: Θέλω να μου πεις ποιος επιθετικός σε έχει δυσκολέψει περισσότερο στην προπόνηση

Μαραγκός: Ο Κενάν Μπαργκάν. Λογίζεται επιθετικός, δεν είναι χαφ για μένα. Τα λόγια είναι περιττά, σταματάμε εδώ!