Βιγιαφάνιες: Συμφώνησε με Παναθηναϊκό κι έρχεται!

Ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Λούκας Βιγιαφάνιες, συμφώνησε με τους« πράσινους» κι έρχεται για να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο. 

Βιγιαφάνιες: Συμφώνησε με Παναθηναϊκό κι έρχεται!

Την επιθυμητή για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έκβαση είχε η υπόθεση της επανάκτησης του Λούκας Βιγιαφάνιες, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικο να έρχεται άμεσα στη χώρα μας για το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του και τις υπογραφές σε τριετές συμβόλαιο.

Ο Βιγιαφάνιες και ο δικηγόρος του τα βρήκαν σε όλα με την Αθηναϊκή ομάδα, όσον αφορά στο συμβόλαιο και στους όρους που αυτό εμπεριέχει, ενώ μετά τις απαιτούμενες αποστολές των σχετικών εγγράφων με τον Τσάβι Ρόκα διευθετήθηκαν κι οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Πλέον ο Νοτιαμερικάνος - που έχει θητεύσει στους «πράσινους» για δύο χρόνια (Γενάρης 2016 - Γενάρης 2018) κι ακολούθως αγωνίστηκε στην Τουρκική Αλάνιασπορ και την, Μεξικάνικη, Μορέλια - αναζητεί τον τρόπο που θα έρθει στην Ελλάδα, λόγω των περιορισμών εξαιτίας του κορονοϊού και μετά τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει και τυπικά το νέο του συμβόλαιο.