Ο Κλάτενμπεργκ στην Αθήνα - Επαφές με ΕΠΟ και Super League

Έρχεται στη χώρα μας την Τρίτη (21/07) ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Επίκεινται συναντήσεις με Βαγγέλη Γραμμένο και Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Ο Κλάτενμπεργκ στην Αθήνα - Επαφές με ΕΠΟ και Super League

Στη χώρα μας φτάνει την Τρίτη (21/07) ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο Γερμανός διαιτητής θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και τον πρόεδρος της Super League Λεωνίδα Μπουτσικάρη, στο πλαίσιο συνεργασίας του με την Ομοσπονδία και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Παρών στις επαφές θα είναι ο υπεύθυνος του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Μάριος Γεωργίου, αλλά και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA-UEFA, Πετρ Φούσεκ.

Τέλος, ο Κλάτενμπεργκ αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Στην Αθήνα φθάνει σήμερα ο κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος επελέγη ομόφωνα για τη θέση του νέου προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., προκειμένου να έχει κύκλο συζητήσεων με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Γραμμένο και τον πρόεδρο της Super League 1 κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη, με αντικείμενο το πλαίσιο συνεργασίας του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σε εφαρμογή των συμφωνηθέντων στην "ομάδα εργασίας", η οποία δρομολόγησε τη διαδικασία επιλογής του νέου προέδρου της Κ.Ε.Δ., παρόντες στις διμερείς επαφές θα είναι ο υπεύθυνος του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών της UEFA κ. Μάριος Γεωργίου και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ, εκπροσωπώντας τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές.

Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, ο Άγγλος πρώην διαιτητής FIFA θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ε.Π.Ο.

Στη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στην Αθήνα ο κ. Κλάτενμπεργκ θα συναντηθεί και με τα μέλη της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., της οποίας η θητεία λήγει στις 31 Ιουλίου 2020. Όπως έχει αποφασιστεί ήδη, ένα εκ των μελών της θα παραμείνει στα καθήκοντά του για έναν ακόμα μήνα, προκειμένου να ενημερώσει το νέο πρόεδρο της Κ.Ε.Δ. για όλα τα θέματα της αρμοδιότητάς του".