Καρέρα: «Έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα μίλησε για  τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ αλλά και το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Καρέρα: «Έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Για τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ αλλά και το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που απομένει για τα πλέι οφ της Super League, μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα στη κάμερα της Nova.

Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε αρχικά:

«Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Μένουν ακόμη δύο αγώνες, το ξέραμε από πριν πως έπρεπε να τους κερδίσουμε και τους δύο για να πάρουμε τη δεύτερη θέση».

Για το αν περίμενε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Ολυμπιακό:

«Ναι ήταν κάτι που μπορούσε να συμβεί, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και αρκετό καιρό. Άρα δεν έχει το κίνητρο, το ίδιο που έχει ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες δεν είχαν την αγωνιστικότητα, την ένταση που χρειάζεται. Ενώ και εμείς σαν ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ακόμα έχουμε κίνητρο και προσπαθούμε να κερδίσουμε».

ΑΕΚ: Στην αποστολή με ΠΑΟΚ ο Αλμπάνης

Για τον ΠΑΟΚ που περιμένει να συναντήσει:

«Θα είναι ο ΠΑΟΚ που είναι πάντα, δυνατός επειδή είναι μια ποιοτική ομάδα, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας το ξέρουμε και αυτό. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε».

Για τις ελάχιστες μέρες που είχε στη διάθεση του να ετοιμάσει την ομάδα ενόψει ΠΑΟΚ και ποια ήταν η διαχείριση:

«Κάνουμε τα ελάχιστα απαραίτητα. Το σημαντικότερο είναι να επαναφέρουμε την φυσική και ψυχολογική κατάσταση των παικτών. Λίγα τακτικά, όχι πολλά, δεν θα προσπαθήσουμε καινούρια πράγματα».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ καταφέρνει στα δύσκολα να δείχνει ένα ξεχωριστό πρόσωπο:

«Ναι σίγουρα. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας αγώνα χωρίς φόβο, χωρίς να σκεφτόμαστε την αντίπαλη ομάδα και να σκεφτόμαστε τις δικές μας αρετές και να τις εκμεταλλευτούμε».

Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, σε αγωνιστικό:

«Ναι σίγουρα έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού τελευταία αλλά δεν έχω μια γυάλινη μπάλα για να βλέπω το μέλλον, άρα δεν ξέρω πως θα είναι αύριο».