Κομεσίδης: Ο ΟΦΗ θα είναι δυνατός και στη Super League

Αισιόδοξος για την πορεία του ΟΦΗ τη νέα σεζόν στη Super League εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κομεσίδης.

Κομεσίδης: Ο ΟΦΗ θα είναι δυνατός και στη Super League

Ο έμπειρος αμυντικός της κρητικής ομάδας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ και στα πλαίσια αυτά μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα είναι δυνατή και στα μεγάλα σαλόνια:

«Πιστεύω στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και στην Σούπερ Λιγκ μια πολύ καλή πορεία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Πρώτα στους συμπαίκτες μου, γιατί μείναμε ενωμένοι τον Ιανουάριο και καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Μετά στον προπονητή, που με πίστεψε και πιστεύει και στην ομάδα της Σούπερ Λίγκ. Στην διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Αλλά και στον κόσμο του ΟΦΗ για την αγάπη του. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι υπέροχος και βοηθάει πολύ την ομάδα», είπε αναφερόμενος στη φετινή χρονιά, ενώ στη συνέχεια είπε δυό λόγια για το μέλλον:

«Tην έχω παίξει τρία γεμάτα χρόνια στην Ξάνθη, την κατηγορία αυτή. Δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Αν εξακολουθούμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε φέτος, θα πάμε πολύ καλά. Η ομάδα θα χρειαστεί κάποιες προσθήκες, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι υπάρχει η εμπειρία και ένας πολύ καλός κορμός. Είμαι σίγουρος, ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί».

Για το το να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ από τον Δημήτρη Κομεσίδη τη νέα χρονιά, ο ίδιος τονίζει ότι «αυτό που κάνω πάντα. Θα δίνω το 100% και ακόμα παραπάνω στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της».