ΟΦΗ – Άρης 0-1: Καθάρισε ο Φετφατζίδης (highlights)

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με γκολ που πέτυχε στο 14' οδήγησε τον Άρη σε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ με 1-0

ΟΦΗ – Άρης 0-1: Καθάρισε ο Φετφατζίδης (highlights)

Ο Γιάννης Φετφατζίδης πήρε τον Άρη από το χέρι και τον οδήγησε σε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ με 1-0, στην όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1. Οι Θεσσαλονικείς πήραν το τρίποντο και διατηρήθηκαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο 15λεπτο, αλλά ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τους χώρους και πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Φετφατζίδη (14’). Στη συνέχεια οι κρητικοί προσπάθησαν να ξεπεράσουν την … ψυχρολουσία του εις βάρος τους γκολ, αλλά και πάλι οι Θεσσαλονικείς έβρισκαν χώρους και δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνα της Ηρακλειώτικης ομάδας. Και επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, στο πρώτο 45λεπτο ο Άρης είχε 8 τελικές, προσπάθειες, ενώ ο ΟΦΗ μόλις 2.

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ: Με γκολάρα του Φετφατζίδη το 0-1 (vid)

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ πίεσε τον αντίπαλό του, είχε το χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι και κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Οι κρητικοί ήταν καλύτεροι, απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω σ’ ένα εξαιρετικό Κουέστα. Παράλα αυτά ο Άρης κράτησε το γκολ του Φετφατζίδη και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Μικρογραφία

ΟΦΗ – Άρης Θεσσαλονίκης 0-1

Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Σκόρερ: Φετφατζίδης (14’)

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Κίτρινες: Κόρχουτ (31’), Μεγιάδο (38’), Μπαγκαλιάνης (52’), Γιαννούλης (53’), Μαντσίνι (68’), Νέιρα (81’), Κουτρουμπής (92’), Κουέστα (95’)

Κόκκινη: Φιγκεϊρέδο (93’ δεύτερη κίτρινη)

Συνθέσεις

ΟΦΗ (4-3-3): Γουάλι, Κοροβέσης, Γιαννούλης (87’ Βίκτορ), Κουτρουμπής, Μαρινάκης (87’ Μπράουν), Ναμπί (78’ Νοικοκυράκης), Μεγιάδο, Στάϊκος (65’ Σεμέντο), Βαζ, Νέιρα, Φιγκεϊρέδο

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (4-2-3-1): Κουέστα, Κόρχουτ (71’ Σόουζα), Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (80’ Μπακούτσης), Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδης ( 85’ Φετφατζίδης), Μανσίνι.