Ατρόμητος Κ15 - Ολυμπιακός Κ15 0-0 (3-4 πέναλτι): Πρωταθλητές οι «ερυθρόλευκοι»

Η Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε στα πέναλτι του Ατρόμητου με 4-3 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για τη φετινή σεζόν. Χωρίς σκορ είχε ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια στους «Ζωσιμάδες».

Ατρόμητος Κ15 - Ολυμπιακός Κ15 0-0 (3-4 πέναλτι): Πρωταθλητές οι «ερυθρόλευκοι»

Το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της κατέκτησε η Κ15 του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε του Ατρόμητου στον τελικό του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες». Έπειτα από το 0-0 της κανονικής διάρκειας η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τον τίτλο στα πέναλτι με σκορ 4-3.

Ατρόμητος Κ15 - Ολυμπιακός Κ15 0-0 (πεν. 3-4): Όλη η διαδικασία των πέναλτι (vid)

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, θέλοντας να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα. Οι Παίδες του Ολυμπιακού είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Ιμπαγάσα: «Να δούμε πολλά από αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα»

Από την πλευρά της η ομάδα του Περιστερίου πίεζε ψηλά τον αντίπαλό της και προσπάθησε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Με τις υψηλές θερμοκρασίες να δυσκολεύουν τις δύο ομάδες, το 0-0 παρέμεινε έως τα πρώτα 40 λεπτά.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν πιο δραστήριοι και στο 41' έφτασαν μια... ανάσα από το γκολ. Έπειτα από σύγχυση στην περιοχή του Ατρόμητου ο Αρσενίδης έκανε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η πίεση των Πειραιωτών συνεχίστηκε, όμως η άμυνα των Περιστεριωτών ήταν ικανή να σταματήσει τις όποιες προσπάθειες της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Έτσι οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, εκεί όπου ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής καθώς αστόχησαν από την άσπρη βούλα οι Αραπίτσας και Λέντζας για λογαριασμό του Ατρόμητου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σταυριανάκος, Σκλάβος (47’ Αραπίτσας), Αγγελής, Κορομηλάς, Αλεξίου, Κουμπάρος, Αμπαρτζίδης (65’ Πούλος - Γρίβας), Πιζάνιας, Μπέκος (55’ Μπαλάφας), Λέντζας, Τσαγγάρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξαρχος, Χουρδάκης, Κωστούλας, Φίλος, Νίνος (69’ Μίνης), Σταράκης, Μαυρόπουλος, Βλέτσας (41’ Ρούτσι), Αθανασίου, Αρσενίδης, Μοίρας.

Διαδικασία των πέναλτι:

1-0 Αλεξίου

1-1 Μαυρόπουλος

1-1 εκτέλεση Αραπίτσα, απόκρουση Έξαρχου

1-2 Φίλος

2-2 Αγγελής

2-3 Μοίρας

3-3 Γρίβας

3-3 εκτέλεση Ρούτσι, απόκρουση Σταυριανάκου

3-3 στο δοκάρι η εκτέλεση του Λέντζα

3-4 Κωστούλας