Ο Καραμάνος ενημερώθηκε από τον Ολυμπιακό να βρει ομάδα

Ο 27χρονος επιθετικός θα αναζητήσει την ..τύχη του εντός ελληνικών "συνόρων" ή στο "νησί της Αφροδίτης".

Ο Καραμάνος ενημερώθηκε από τον Ολυμπιακό να βρει ομάδα

Ο Καραμάνος προέρχεται από μία σεζόν χωρίς πολλές συμμετοχές, καθώς με την φανέλα της Ρίο Άβε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, πραγματοποίησε μόλις δύο εμφανίσεις. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός σε ομάδα της Primeira Liga, με την πρώτη ωστόσο να είναι εμφανώς πιο επιτυχημένη. Συγκεκριμένα την σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Φεϊρένσε, πραγματοποιώντας 32 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 6 τέρματα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής από τον Ασπρόπυργο, "γλυκοκοιτάζει" την επιστροφή του στη Super League μετά και το παλαιότερο πέρασμα του από τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο. "Σειρήνες" για την απόκτηση του ηχούν και από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

INFO: Τον Ιανουάριο του 2017, ο Καραμάνος βρέθηκε μία "ανάσα" από την μεταγραφή του στην αγγλική Φούλαμ, με την μετακίνηση του ωστόσο να να "ναυαγεί" εξαιτίας μίας εξ' επίτηδες κωλυσιεργίας της Φεϊρένσε, που άργησε να στείλει τα απαραίτητα χαρτιά του παίκτη, με αποτέλεσμα να λήξει το χρονικό deadline που είχαν θέσει οι Λονδρέζοι. Αυτή η μεταγραφή πιθανότατα θα είχε αλλάξει την πορεία της καριέρας του έμπειρου επιθετικού. Φέτος η Φούλαμ προβιβάσθηκε στην Premier League.