Super Cup Γαλλίας:Πολυνίκης η Παρί, 2-1 τη Ρεν, με Εμπαπέ, Ντι Μαρία (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με ανατροπή 2-1 τη Ρεν, και κατέκτησε το ένατο Super Cup της ιστορίας της όντας πολυνίκης του θεσμού.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε τη Ρέν με 2-1 για το γαλλικό Super Cup, και έγινε και πολυνίκης του θεσμού με εννέα κατακτήσεις, μια περισσότερη από την Λυόν που έχει οκτώ.

Στον αγώνα που διεξήχθη στην Σεντσέν της Κίνας, η Ρεν ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με γκολ του Μπουριζό ύστερα από σέντρα του Ουνού. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παριζιάνοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και γύρισαν τη σε βάρος τους κατάσταση. Ισοφάρισαν στο 57ο λεπτό με τον Εμπαπέ, να σκοράρει σε κενή εστία ύστερα από γύρισμα του Σανάμπρια, και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 73ο λεπτό με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρία.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΡΙ: Αρεολά, Μενιέ (80, Τιάγκο Σίλβα), Μαρκίνιος (78 Παρέδες), Μπερνάτ, Κέρερ, Ντιαλό, Ερέρα (61, Ντι Μαρία), Βεράτι, Σαράμπια, Κανάνι, Εμπαπέ

ΡΕΝ: Κούμπεκ, Μορέλ, Ντα Σίλβα, Ζελίν, Γκρενιέ, Ταΐτ, Μπουριζό, Ουνού (46,Μπόι) , Σιλικί (84, Ντελ Καστίγιο), Μαουασά, Καμαβίνγκα.