Ικάρντι: «Να κερδίσω τίτλους με την Παρί»

Κάτοικος Παρισιού θα συνεχίσει να είναι για τα επόμενα 4 χρονιά ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός επιθετικός επέλεξε να μείνει στην Παρί, τονίζοντας ότι θέλει να κερδίσει τίτλους και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Ικάρντι: «Να κερδίσω τίτλους με την Παρί»

Φαίνεται πως η Ίντερ δεν ήταν τόσο ελκυστική ώστε να κάνει τον Αργεντινό επιθετικό να γυρίσει πίσω από τον δανεισμό του, άλλα αντίθετα ο Μάουρο Ικάρντι ήρθε σε συμφωνία με την Παρί, η οποία τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή.

Ο Ικάρντι είχε φέτος με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 20 γκολ και 4 ασίστ αντίστοιχα. Συγκεκριμένα οι Παρισιάνοι σπατάλησαν το πόσο των 50.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους και έτσι οι νερατζούρι αποδέσμευσαν τον παίκτη, ο οποίος μετά ανακοινώθηκε και επίσημα από το site της Παρί.

Ο Αργεντινός σταρ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Γαλλίας, τόνισε: «Ήταν σημαντικό για μένα να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι 27 ετών, πέρασα πολύ καιρό στην Ιταλία. Ήθελα να έρθω σε έναν σύλλογο όπως η Παρί Σεν Ζερμέν για να κερδίσω τίτλους και να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο. Ήθελα να αλλάξω ομάδα για να εξελιχτεί η καριέρα μου».

Ο Μάουρο Ικάρντι έκλεισε έτσι το κύκλο του στην Ιντερ με απολογισμό 124 γκολ 28 ασίστ σε 219 αγώνες.