ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε τον Τσιλιγγίρη του Άρη

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός τερματοφύλακας, Απόστολος Τσιλιγγίρης μετά την αποδέσμευση του από τον Άρη

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε τον Τσιλιγγίρη του Άρη

Την απόκτηση του Απόστολου Τσιλιγγίρη για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη, ωστόσο έμεινε ελεύθερος με αποτέλεσμα να συμφωνήσει με την κυπριακή ομάδα.

Με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Τσιλιγγίρης μέτρησε τρεις συμμετοχές στη Super League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Απόστολο Τσιλιγγίρη. Ο Απόστολος είναι γεννημένος στις 06/09/2000 (19 ετών) και παίρνει θέση στον κατάλογο Β/. Η συνεργασία είναι τριετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2023. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πέρσι με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού σε 3 αγώνες της Super League και να βρίσκεται στον πάγκο για 11 αναμετρήσεις. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ19. Καλωσορίζουμε τον Απόστολο στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ασπίδα στο στήθος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας