Βαλένθια: Υποψήφιοι για προπονητές οι Σίλβα και Βαλβέρδε

Η Βαλένθια αναζητάει τον νέο της προπονητή και ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκονται οι πρώην «ερυθρόλευκοι» Μάρκο Σίλβα και Ερνέστο Βαλβέρδε

Βαλένθια: Υποψήφιοι για προπονητές οι Σίλβα και Βαλβέρδε

Στην Βαλένθια ήδη κινούνται για προπονητή και ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «νυχτερίδων» βρίσκονται η Μάρκο Σίλβα και Ερνέστο Βαλβέρδε που έχουν περάσει από την χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Έχοντας -όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία- απομακρυνθεί το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Μπενφίκα, δημοσιεύματα στην Ισπανία, φέρουν τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ως υποψήφιο για την Βαλένθια.

Ο Σίλβα, άνεργος από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν απολύθηκε από την Έβερτον, είναι μαζί με τον -επίσης πρωήν προπονητή του Ολυμπιακού- Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τον Σάντσες Κίκε Φλόρες, στον κατάλογο με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ισπανικής ομάδας, όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός «once cero».

Μάλιστα, θυμίζει, ότι ο Μάρκο Σίλβα είχε βρεθεί... κοντά στον πάγκο τη Βαλένθια και το 2016, όταν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.