ΑΠΟΕΛ: Τα βρήκε με Κλωναρίδη για 2 χρόνια

Ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε σε όλα με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και αναμένεται να τον ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα, ενώ παράλληλα έκλεισε τον Λουντεμό και χθες ανακοίνωσε τον Αποστολάκη.

ΑΠΟΕΛ: Τα βρήκε με Κλωναρίδη για 2 χρόνια

Χθες μόλις ανακοινώθηκε και επισήμως από την ΑΕΚ το τέλος της συνεργασίας της με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Κοντά σε συμφωνία Κλωναρίδης και ΑΠΟΕΛ

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ο ΑΠΟΕΛ να ανακοινώσει την απόκτηση του Κλωναρίδη. Ο τέως πλέον «κιτρινόμαυρος» μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στη Μεγαλόνησο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας.

Στο μεταξύ την επόμενη εβδομάδα ο Μάριους Λουντεμό αναμένεται να ταξιδέψει στην Κύπρο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ.

Aνακοινώθηκε μέχρι το 2024 ο Αποστολάκης από τον ΑΠΟΕΛ!

Ο Νορβηγός μέσος ζήτησε και εξασφάλισε τη συγκατάθεση της Ρόζενμποργκ, αφού το συμβόλαιό του τελείωνε στο τέλος του περασμένου μήνα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης της νορβηγικής ομάδας να δώσει το «ΟΚ» στον Λουντεμό να αποχωρήσει έπαιξε η μεταγραφή του Περ Τσίλιαν Σκιέλμπρεντ, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Ρόζενμποργκ.