Μαχαίρωσαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Αντρέ Γουίσντομ

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και νυν της Ντέρμπι Κάουντι, Αντρέ Γουίσντομ, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι από ληστές. 

Μαχαίρωσαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Αντρέ Γουίσντομ

Ώρες αγωνίας πέρασε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο Αντρέ Γουίσντομ. Συγκεκριμένα, ληστές πλησίασαν και μαχαίρωσαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα ο νυν παίκτης της Ντέρμπι Κάουντι να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ο 27χρονος αμυντικός είχε ταξιδέψει στο Λίβερπουλ το βράδυ για να επισκεφτεί συγγενείς του που μένουν στην πόλη. Για κακή του τύχη, όμως, ένοπλοι ληστές προσπάθησαν να πάρουν αντικείμενα αξίας και τον μαχαίρωσαν, ευτυχώς χωρίς να κινδυνέψει η ζωή του. Ο ίδιος μετά το περιστατικό διεκομίσθη στο νοσοκομείο, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Γουίσντομ είχε αγωνιστεί κανονίκα το Σάββατο (27/6) στο ματς της Ντέρμπι με τη Ρέντινγκ και φυσικά έμεινε εκτός αποστολής στο σημερινό (1/7) εκτός έδρας αγώνα απέναντι σην Πρέστον. Ο δεξιός μπακ των «κριαριών» είχε αγωνιστεί το 2012 στη Λίβερπουλ, μετρώντας 14 εμφανίσεις.