Πιάνιτς: «Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα»

Έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ο Μιραλέμ Πιάνιτς ενώ εμφανίστηκε περήφανος που θα παίξει για τους «μπλαουγκράνα». 

Πιάνιτς: «Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα»

Λίγα 24ωρα μετά τη μεταγραφή του από τη Γιουβέντους στην Μπαρτσελόνα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Μίραλεμ Πιάνιτς μίλησε για την μετακίνηση του στην Ισπανία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως κάθε ποδοσφαιριστές ονειρεύεται να παίξει στους «μπλαουγκράνα».

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος, όχι μόνο για μένα τον ίδιο αλλά και για τους γονείς μου και για όλη τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη», δήλωσε αρχικά ο 30χρονος μέσος μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βοσνίας, για να προσθέσει: «Δεν ξεχνώ ποτέ από που προέρχομαι. Η Μπάρτσα είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και να αποτελείς κομμάτι της, είναι μεγάλο βήμα για κάθε ποδοσφαιριστή.

Η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της αλλά μόνο με τη σκληρή δουλειά, την προσπάθεια και την πίστη ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν στη ζωή. Και αυτό που έγινε, είναι μία απόδειξη. Τώρα οφείλω να κάνω τη δουλειά μου με την Γιουβέντους και να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτήν και έπειτα ανυπομονώ να αρχίσω να τρέχω στο Καμπ Νου»