Θύμα ληστείας στη Γαλλία ο Ντοσεβί

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ματιέ Ντοσεβί έπεσε θύμα ληστείας. Τι είχε συμβεί και με τον Γκραντέλ που είναι μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών.

Θύμα ληστείας στη Γαλλία ο Ντοσεβί

Ο Ματιέ Ντοσεβί έχει αποφασίσει να μη συνεχίσει την καριέρα του στην Τουλούζ έπειτα από τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού το είχε πάρει απόφαση να φύγει από την ομάδα, αλλά παραμένει στην πόλη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έπεσε θύμα ληστείας τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του Ματιέ Ντοσεβί και έκλεψαν αντικείμενα που η αξία τους υπολογίζεται στα 50.000 ευρώ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Γάλλων οι ληστές πήραν πολυτελείς τσάντες και κοσμήματα από τον ποδοσφαιριστή της Τουλούζ.

Πάντως τα τελευταία χρόνια είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν πέσει θύμα ληστείας στη Τουλούζ. Ο Γουίλαμ Βανικέρ, ο Κρίστοφερ Ζουλιέν, ο Τζίμι Ντουρμάζ και ο Μαξ Γκραντέλ είναι κάποιοι από τους παίκτες που άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι τους.

Ο τελευταίος μάλιστα που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού είχε χάσει ένα πανάκριβο ρολόι και τότε είχε προκληθεί μεγάλος ντόρος στη Γαλλία.