Δεν το συζητάει για Εσπεράνς ο Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά ούτε καν που συζητάει το ενδεχόμενο να καθίσει στο τραπέζι για να διαπραγματευτεί το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Εσπεράνς.

Δεν το συζητάει για Εσπεράνς ο Μεριά

Στην Κασίμπασα αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος έχει παραχωρηθεί στον τουρκικό σύλλογο με τη μορφή του δανεισμού. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός έχει κάνει και αρκετά καλά παιχνίδια στη γειτονική χώρα.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Σφαξιέν βρίσκεται στο… στόχαστρο της Εσπεράνς, η οποία θέλει να πετύχει τον επαναπατρισμό του ποδοσφαιριστή. Ο Μερικά, ωστόσο, ούτε καν που θέλει να ακούει το ενδεχόμενο να γυρίσει στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τυνησία η Εσπεράνς προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις να έρθει σε επαφή μαζί του, αλλά ο ίδιος ήταν αρνητικός. Ούτε καν που θέλησε να μιλήσει με την Εσπεράνς ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης το έχει ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της επιστροφής στην πατρίδα του. Θέλει να μείνει στην Ευρώπη και να παίξει σε κάποιον σύλλογο που θα μπορέσει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Το σενάριο, πάντως να γυρίσει ο ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό μοιάζει απίθανο. Για τον παίκτη υπάρχει αρνητικό κλίμα στους Πειραιώτες και είναι δύσκολο να ανατραπεί αυτό. Βέβαια δεν σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν χωρίς να ικανοποιηθούν οικονομικά.