Ριβάλντο: Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αποκτήσει τον Σαλάχ

Ο Ριβάλντο σε δηλώσεις επεσήμανε ότι ο Σαλάχ πρέπει να είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Ριβάλντο: Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αποκτήσει τον Σαλάχ

Ο βραζιλιάνος πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου μίλησε στο expressport για την Μπαρτσελόνα, αναλύοντας ποιον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να αποκτήσουν το καλοκαίρι οι «μπλαουγκράνα»:

«Νομίζω ότι αν η Μπαρτσελόνα πρέπει να πάρει παίκτη από την Premier League, αυτός θα πρέπει να είναι ο Σαλάχ. Είναι εκπληκτικός παίκτης που μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα», είπε αρχικά ο «Ρίμπο» που με τη φανέλα της Μπάρτσα κατέγραψε 157 συμμετοχές και σκόραρε 86 γκολ.

Ο Ριβάλντο τόνισε ότι ο Σαλάχ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο των Μέσι και Ρονάλντο, ωστόσο δε θέλει πολλή δουλειά για να τους φτάσει:

«Πρέπει να παραμείνει όπως και εκείνοι σε τόσο υψηλό επίπεδο για πολύ καιρό προκειμένου να τους φτάσει», είπε για να συμπληρώσει:

«Εύχομαι να κάνει τα ίδια πράγματα και σε άλλα πρωταθλήματα προκειμένου να αποδείξει ότι δε3ν του ταιριάζει μόνο το αγγλικό. Ο Μέσι και ο Ρονάλντο πρωταγωνιστούν εδώ και δέκα χρόνια, το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Σαλάχ».