Άρσεναλ: Έκλεισε τον Τόμας Παρτέι

Οριστική θεωρείται η μεταγραφή του Παρτέι από την Ατλέτικο στην Άρσεναλ που έσπασε την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.

Άρσεναλ: Έκλεισε τον Τόμας Παρτέι

Παρά την προσπάθεια της Ατλέτικο να κρατήσει τον Γκανέζο στην Μαδρίτη, τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός προπονητής θα προχωρήσει και στην αγορά του Μπάρντι από την Λεβάντε.

Ο Τόμας Παρτέι θα φορέσει τη φανέλα της Αρσεναλ από τη νέα σεζόν, αφήνοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο του 27χρονου Γκανέζου μέσου με τους «ροχιμπλάνκος» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο περιλαμβάνει ρήτρα ύψους 50 εκατ. ευρώ, ποσό που συμφώνησε να καταβάλει η ομάδα του Λονδίνου.

Η Ατλέτικο πρότεινε επέκταση του συμβολαίου - με υψηλότερη ρήτρα - ωστόσο ο Παρτέι απάντησε αρνητικά. Όπως σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης, «AS», η Άρσεναλ έχει αποφασίσει να πληρώσει τη ρήτρα και τις επόμενες ημέρες ο Παρτέι θα ταξιδέψει στην αγγλική πρωτεύουσα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» ο Μίκελ Αρτέτα θα πάρει έναν ακόμη παίκτη από το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς έκανε πρόταση για τον Ενίς Μπάρντι από τη Λεβάντε. Ο 24χρονος διεθνής μέσος από τη Βόρεια Μακεδονία πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και η Άρσεναλ προσφέρει 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.