Εκτός μπαράζ ανόδου με συντριβή το Αμβούργο, κλάματα στο φινάλε! (highlights)

Το Αμβούργο δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε έναν βαθμό στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την αδιάφορη Σαντχάουζεν, από την οποία υπέστη συντριβή με σκορ 1-5. Απογοήτευση και κλάματα στο φινάλε του ματς για την απώλεια του μπαράζ ανόδου. Δείτε τα βίντεο!

Εκτός μπαράζ ανόδου με συντριβή το Αμβούργο, κλάματα στο φινάλε! (highlights)

Νίκη πάση θυσία χρειαζόταν το Αμβούργο στο εντός έδρας ματς της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Bundesliga 2, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα της Χάιντενχαϊμ και να περάσει αυτό στην 4η θέση, η οποία δίνει και το πολυπόθητο μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Φευ! Οι «ροτχόζεν» υπέστησαν πρωτοφανή συντριβή στο γήπεδό τους με το απίστευτο 1-5 από την άσημη και παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά Σαντχάουζεν, με αποτέλεσμα να μείνουν στην 5η θέση και εκτός μπαράζ ανόδου, την ώρα που η Χάιντενχαϊμ γνώριζε επίσης την ήττα στο Μπίλεφελντ από την πρωταθλήτρια Αρμίνια!

Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ του Αμβούργου ήταν απαρηγόρητοι μετά το τέλος του ματς, με αρκετούς εξ αυτών να συγκρατούν με δυσκολία τα δάκρυά τους για την απώλεια της ευκαιρίας διεκδίκησης της ανόδου, και ιδίως με τον «βαρύ» τρόπο με τον οποίο ήρθε.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις μετά το ματς: