Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 1-2: Πρόκριση-θρίλερ με γκολ στο 91' (vid)

Η Άρσεναλ πήρε δραματική νίκη-πρόκριση με 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με γκολ του Θεμπάγιος στο 91'.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 1-2: Πρόκριση-θρίλερ με γκολ στο 91' (vid)

Με γκολ που σημείωσε στο 91' ο Ισπανός Ντάνι Θεμπάγιος, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή, η Άρσεναλ νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι «κανονιέρηδες», που έπαιζαν το τέταρτο εκτός έδρας ματς μετά την επανέναρξη της σεζόν, προηγήθηκαν με πέναλτι του Πεπέ στο 25'. Έστω και δύσκολα κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 87' που δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Μακ Γκόλντρικ.

Το ματς φαινόταν ότι θα πήγαινε στην παράταση όταν ο Θεμπάγιος με ωραία προσπάθεια και τέλειο πλασέ στην κλειστή γωνία σημείωσε το γκολ πρόκρισης της Άρσεναλ στο 91'.

Στα τελευταία λεπτά ο Μικέλ Αρτέτα πέρασε και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο προκειμένου να κρατήσει το αποτέλεσμα.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χέντερσον, Ίγκαν, Μπάσαμ (76' Σαρπ), Ρόμπινσον, Μπάλντοκ (62' Φρίμαν), Στίβενς, Νόργουντ, Φλεκ, Λούντστραμ (35' Μπεργκ), Μακ Μπέρνι, Μακ Γκόλντρικ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Μουστάφι, Μέιτλαντ-Νάιλς, Λουίζ (54' Χόλντινγκ), Τίρνεϊ, Τζάκα, Γουίλοκ (66' Θεμπάγιος), Κολάσινατς, Λακαζέτ (66' Ενκετιά), Πεπέ (90'+3' Παπασταθόπουλος), Σακά.

Δείτε το νικητήριο γκολ του Θεμπάγιος: