Καμαρά: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό»

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ από την Γουινέα, Μαντί Καμαρά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στον Φρανσουά Μοντεστό.

Καμαρά: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι έχει κλείσει τον ταλαντούχο και νεαρό αμυντικό μέσο της Αζαξιό. Ο Μαντί Καμαρά την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Κορσικής με τον τελικό των πλέι-οφ κόντρα στην Τουλούζ, όπου θα κριθεί η άνοδος της ομάδας του στη Ligue 1.

Έπειτα, ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει για την Ελλάδα ώστε να ενταχθεί στις προπονήσεις τους Ολυμπιακού. Ο Καμαρά μάλιστα δεν κρύβει την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», ενώ παράλληλα δήλωσε ότι βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τον Φρανσουά Μοντεστό.

«Ήμουν στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο και επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας επαγγελματικός σύλλογος και μου αρέσει που θα βρίσκομαι εκεί. Επικοινωνώ συχνά με τον αθλητικό διευθυντή (Μοντεστό). Μάλιστα με πήρε και σήμερα τηλέφωνο. Μετά από κάθε ματς της Αζαξιό με καλεί και αναλύει την εμφάνιση μου.

Επίσης μου δίνει συμβουλές για το πως θα πρέπει να διαχειρίζομαι το lifestyle μου για να γίνω σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ανυπομονώ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό τον Ιούνιο».