Η στέψη της πρωταθλήτριας Μπάγερν στην Bundesliga (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου μετά το παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ (0-4) σήκωσε στον «ουρανό» της Γερμανίας την «σαλατιέρα», κατά την διάρκεια της απονομής για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου στην Bundesliga.

Η στέψη της πρωταθλήτριας Μπάγερν στην Bundesliga (vid)

Το 30ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και όγδοο σερί στην Bundesliga γιόρτασαν παίκτες και προπονητικό τιμ της Μπάγερν Μονάχου μετά τη νίκη επί της Βόλφσμπουργκ (0-4) στην τελευταία αγωνιστική του εφετινού πρωταθλήματος.

Οι Βαυαροί είχαν εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο από τις 16 Ιουνίου, όταν έφυγαν με το «διπλό» από την Βρέμη στο παιχνίδι κόντρα στην Βέρντερ με το γκολ του Λεβαντόφσκι (0-1). Σήμερα ωστόσο, έγινε η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές, οι οποίοι σήκωσαν στον γερμανικό «ουρανό» την «σαλατιέρα» και συνέχισαν το… πάρτι για την επιτυχία τους στην κατηγορία.

Στους πανηγυρισμούς των παικτών της Μπάγερν τηρήθηκαν φυσικά τα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με τον πρόεδρο της γερμανικής λίγκας, Στέφαν Χολτς, να τους συγχαίρει για κατάκτηση του τίτλου στην διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Χανς Φλικ ολοκλήρωσε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Bundesliga έχοντας πετύχει 100 συνολικά γκολ και με 82 πόντους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ήτοι 13 λιγότερους από την Μπορούσα Ντόμουντ που τερμάτισε δεύτερη της σχετικής κατάταξης.

Δείτε το βίντεο από τη στέψη της Μπάγερν: