Μαραντόνα: Σχεδιάζουν αγωγή για εθισμό στο αλκοόλ οι κόρες του

Ο Ντίεγκο Μαραντόνα είχε κατηγορήσει τις κόρες του για υπεξαίρεση και εκείνες σχεδιάζουν αγωγή εναντίον για εθισμό στο αλκοόλ

Μαραντόνα: Σχεδιάζουν αγωγή για εθισμό στο αλκοόλ οι κόρες του

Η δύσκολη σχέση του Ντιέγκο Μαραντόνα με τις κόρες του, Τζιανίνα και Ντάλμα έχει πάρει νέα διάσταση και τα πράγματα γίνονται χειρότερα για τον «θρύλο» του ποδοσφαίρου.

Πριν από λίγα χρόνια, ο Μαραντόνα τις κατηγόρησε για υπεξαίρεση ενώ πρόσφατα με νέα δήλωση του είπε πως θέλει να τις αποκληρώσει. Εκείνες δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και σχεδιάζουν αγωγή προς το πρόσωπο του για εθισμό στο αλκοόλ.

«Είμαι κουρασμένη από ανθρώπους που προσπαθούν να καταλάβουν κάτι που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό. Όταν σταμάτησα να προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβαινε στον πατέρα μου, τον πλησίασα ως κόρη. Τα χρήματα είναι αυτά που με ενδιαφέρουν λιγότερο.

Θέλω ο πατέρας μου να συνεχίσει να ζει. Στο 59ο πάρτι γενεθλίων του κοιμόταν στο τραπέζι. Έτρεξα να τον πιάσω, αισθανόταν ασφυξία, μετά πνίγηκε και όλοι ήθελαν να σβήσει τα κεριά. Υπήρχε πολύς κόσμος. Τον λέω να μην πίνει, αλλά σε εκείνον δεν του αρέσει να με ακούει, θέλω απλώς να είναι καλά», δήλωσε η 31χρονη Τζιανίνα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Intrusiones» της Αργεντινής, τονίζοντας ότι η αδελφή Ντάλμα θα την υποστηρίξει στην αγωγή.