Αποθέωση για Όσκαρ Γκαρθία από τους Ισπανούς

Αποθεώνεται στην Ισπανία ο Όσκαρ Γκαρθία για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στη Θέλτα και την ταυτότητα που έχει δώσει στην ομάδα του Βίγκο.

Αποθέωση για Όσκαρ Γκαρθία από τους Ισπανούς

Ο Όσκαρ Γκαρθία κάθισε για ελάχιστους μήνες στον πάγκο του Ολυμπιακού. Από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Απριλίου του ίδιου έτους ο Ισπανός προπονητής κράτησε στα χέρια του το τιμόνι του συλλόγου. Ήταν η πιο προβληματική σεζόν των τελευταίων ετών για τον Ολυμπιακό και τον Γκαρθία ο κόσμος θα έχει να τον θυμάται για την άτυχη στιγμή του στην Τούμπα.

Εκείνο το ρολό που τον είχε χτυπήσει στο πρόσωπο και τον είχε τραυματίσει είχε ως αποτέλεσμα να μη διεξαχθεί ποτέ το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και οι Πειραιώτες να πάρουν τη νίκη άνευ αγώνα.

Ο Γκαρθία, ωστόσο πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Θέλτα, στον πάγκο της οποία δείχνει να έχει βρει την υγεία του. Η ομάδα του Βίγκο τα πηγαίνει περίφημα με τον Γκαρθία στον πάγκο της.

Στην Ισπανία γράφονται αφιερώματα για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει καταφέρει με τη Θέλτα να κάνει πολύ καλή δουλειά και η ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. «Είναι ένας προπονητής που ξέρει να φτιάχνει τις ομάδες και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο», γράφουν οι Ίβηρες.

Η Θέλτα στα επτά τελευταία της παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ και η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις μία φορά. Η ομάδα του Βίγκο βγάζει μία άλλη δυναμική με τον Όσκαρ Γκαρθία στην τεχνική της ηγεσία και οι συμπατριώτες του τον αποθεώνουν για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει και τον χαρακτήρα που έχει δώσει στην ομάδα.