Μπάρτος Μπιάλεκ: Ο «νέος Λεβαντόφσκι» που στέλνουν στον Ολυμπιακό!

Πολωνικό δημοσίευμα μπλέκει τον 18χρονο Μπάρτος Μπιάλεκ με τον Ολυμπιακό. Ποιος είναι ο «νέος Λεβαντόφσκι», όπως τον έχει χαρακτηρίσει ο Λούκας Πίτστεκ!

Μπάρτος Μπιάλεκ: Ο «νέος Λεβαντόφσκι» που στέλνουν στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με την «Jezloro Sportu», ο Μπάρτος Μπιάλεκ, που ανήκει στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού.

Μάλιστα η πολωνική ιστοσελίδα τονίζει ότι «ο Ολυμπιακός δίνει 4 εκατομμύρια ευρώ στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν για την απόκτηση του Μπάρτος Μπιάλεκ».

Βέβαια, υπάρχει δυσκολία στην περίπτωσή του, αφού ο νεαρός επιθετικός ενδιαφέρει και την Ντόρτμουντ, η οποία τον προορίζει για αντικαταστάτη του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στον Λούκας Πίτστεκ, ο οποίος τον έχει αποκαλέσει «νέο Λεβαντόφσκι» και προσπαθεί να αποτελέσει διαμεσολαβητή ανάμεσα στους Πολωνούς και στους Βεστφαλούς για να επιτευχθεί το ντιλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φερόμενο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» αναφέρεται και στο σημερινό (25/6) «ΦΩΣ» και στο ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά με ένα κλικ!

Από την πλευρά του Ολυμπιακού πάντως δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό μέχρι στιγμής.

Δείτε ορισμένα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του νεαρού Πολωνού:

Ποιος είναι ο Μπάρτος Μπιάλεκ

Το ανερχόμενο αστέρι του πολωνικού ποδοσφαίρου έχει γεννηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2001, έχει ύψος 1,91 μ. και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Είναι δεξιοπόδαρος και ανήκει στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν από τον Ιούλιο του 2019, αγωνιζόμενος πρώτα στην Κ19 και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα.

Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 30 εμφανίσεις σε όλες της διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει 13 γκολ και μοιράσει 3 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα εκπνέει τον Ιούνιο του 2023.

Ο νεαρός επιθετικός είναι επίσης διεθνής με την Κ19 της Πολωνίας, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 7 εμφανίσεις, πανηγυρίζοντας και 3 γκολ.