Μπαρτσελόνα: Κοντά στην ανταλλαγή Άρθουρ-Πιάνιτς

Ο Άρθουρ φαίνεται να είναι θετικός στο να πάει στην Γιουβέντους και να έρθει στην θέση του στην Μπαρτσελόνα ο Πιάνιτς

Μπαρτσελόνα: Κοντά στην ανταλλαγή Άρθουρ-Πιάνιτς

Στην αρχή ο βραζιλιάνος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει από την Μπαρτσελόνα στην Γιουβέντους αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αλλάζει γνώμη.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση ανταλλαγής των Μίραλεμ Πιάνιτς και Άρθουρ, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος δείχνει -για πρώτη φορά- διατεθειμένος να αποδεχθεί την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα και να διαπραγματευθεί με τη Γιουβέντους. Από τη στιγμή που διέρρευσε (στη διάρκεια της καραντίνας) το συγκεκριμένο σενάριο, «σκόνταφτε» στην άρνηση του Άρθουρ να φύγει από τους «μπλαουγκράνα».

Τα τελευταία 24ωρα, όμως, η κατάσταση μοιάζει να αλλάζει, δεδομένου μάλιστα ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας προσφέρουν στον 24χρονο χαφ συμβόλαιο με περίπου τριπλάσιες αποδοχές από τα 2,2 εκατ. ευρώ που παίρνει ετησίως στη Βαρκελόνη.

Με δεδομένο ότι οι δύο σύλλογοι έχουν σχεδόν συμφωνήσει και ότι ο Πιάνιτς θέλει να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα, το «ναι» του Άρθουρ είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν την πραγματοποίηση της ανταλλαγής. Επιθυμία των δύο ομάδων είναι η συμφωνία να ολοκληρωθεί ως τις 30 Ιουνίου, ώστε να εγγραφεί στα οικονομικά αποτελέσματα της τρέχουσας σεζόν, αν και φυσικά οι δύο ποδοσφαιριστές θα μετακινηθούν τον Σεπτέμβριο, όταν θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών και ισπανικών ΜΜΕ, η Γιουβέντους θα δώσει επιπλέον 10 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα, ενώ απομακρύνεται (αν δεν έχει εγκαταλειφθεί οριστικά...) το σενάριο να συμπεριληφθεί στην ανταλλαγή και ο Ματίας Ντε Σίλιο.