Υπόθεση Μολέδο: «Σκάει γάιδαρο» η Ιντερνασιονάλ!

 Εξ αρχής γνώριζαν στον Ολυμπιακό ότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος θα ήταν σκληρός διαπραγματευτής. «Καμία επαφή με την ελληνική ομάδα για Μολέδο», έγραψαν στο Πόρτο Αλέγκρε, αλλά η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Υπόθεση Μολέδο: «Σκάει γάιδαρο» η Ιντερνασιονάλ!

Η Ιντερνασιονάλ ήταν δεδομένο ότι θα έκανε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού στο θέμα του Μολέδο. Εδώ και πολύ καιρό διατυμπανίζει αριστερά – δεξιά ότι δεν έχει δεχτεί την παραμικρή ενόχληση από τους «ερυθρόλευκους».

Σήμερα (23/5) υπήρξε και το πρώτο άρθρο από βραζιλιάνικη ιστοσελίδα (συγκεκριμένα το «gauchazh.clicrbs.com.br») ότι η Ιντερνασιονάλ ενημέρωσε και επισήμως τους ρεπόρτερ της πώς ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού δεν παραχωρείται και ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί της.

Δεν είπαν κάτι καινούριο οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι. Αυτό που ακουγόταν όλο το προηγούμενο διάστημα για τα «παιχνιδάκια» και την τρέλα που πουλάει η Ιντερνασιονάλ, απλώς την Τετάρτη πήρε μία πιο… επίσημη μορφή μέσω ρεπορτάζ σε τοπική ιστοσελίδα.

Η αλήθεια είναι μία: Ο Ολυμπιακός έχει κάνει προεργασία για τον Μολέδο από τον χειμώνα. Φυσικά και έχει ενημερώσει την Ιντερνασιονάλ και η Ιντερνασιονάλ από την πλευρά της γνωρίζει ότι θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον Παναθηναίκό για να δουν τι θα κάνουν με τη ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ που έχει συμφωνηθεί με το «τριφύλλι» σε περίπτωση επιστροφής του παίκτη σε άλλον ελληνικό σύλλογο εώς το καλοκαίρι του 2019.

Στο λιμάνι επιμένουν και θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Η Ιντερνασιονάλ διατυμπανίζει ότι ο παίκτης δεν πωλείται, αλλά ουσιαστικά λέει τη μισή αλήθεια. Κι αυτό, γιατί όντως έχει ενημερώσει τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση ότι θέλει να κρατήσει τον παίκτη εώς τις 14 Ιουνίου που διακόπτεται το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα λόγω Μουντιάλ.

Μετά τις 14 Ιουνίου οι εξελίξεις θα «τρέξουν» για τα καλά, αν και ορισμένοι επιμένουν ότι ενδέχεται η υπόθεση του Μολέδο ίσως τελειώσει θετικά ή αρνητικά ακόμα και πριν από τα μέσα Ιουνίου. Ίδωμεν…