Σάρι: «Ο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ότι ο άσος της Γιουβέντους δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φυσική κατάσταση...

Σάρι: «Ο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση»

Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπολόνια με 2-0 για τη Serie A με γκολ των Ρονάλντο και Ντιμπάλα, ωστόσο, όπως δήλωσε και ο τεχνικός των «μπιανκονέρι» Μαουρίτσιο Σάρι, η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος βρήκε δίχτυα από 121 ημέρες, φτάνοντας έτσι τα 21 στο φετινό πρωτάθλημα και επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, μετά από δύο κακές παρενθέσεις με τη Μίλαν και τη Νάπολι για το Coppa Italia. Ο Σάρι λοιπόν τόνισε ότι πέραν του ότι ο Ρονάλντο θέλει να αγωνίζεται στα άκρα και όχι στον άξονα, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φυσική κατάσταση:

«Μίλησα με τον Ρονάλντο, πριν από τους αγώνες με Μίλαν και Νάπολι αλλά και πριν από το ματς με τη Μπολόνια. Μου είπε πως προτιμάει να παίζει στη γραμμή παρά στο κέντρο. Από εκεί έχει πετύχει περισσότερα γκολ και αυτή είναι η θέση που προτιμάει.

Με τον Ρονάλντο μιλήσαμε πολλές ώρες. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση αυτή τη στιγμή αλλά ελπίζω να επιστρέψει σύντομα και πιο δυνατός».