«Στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης ο Φούντας»

Δημοσίευμα από την Γερμανία αναφέρει ότι η Στουτγκάρδη έχει έρθει σε επαφή με τον Ταξιάρχη Φούντα, προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Ραπίντ Βιέννης.

«Στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης ο Φούντας»

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ταξιάρχη Φούντα με την Ραπίντ Βιέννης έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μία από αυτές, είναι η Στουτγκάρδη η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα του «Kicker», έχει στο στόχαστρο της τον Έλληνα ποδοσφαιριστή μετά την αποχώρηση του Μάριο Γκόμεζ από την γερμανική ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Στουτγκάρδη έχει ψάξει την περίπτωση του 24χρονου άλλοτε άσου της ΑΕΚ, ενώ έχει επικοινωνήσει και μαζί του, για να τον ενημερώσει σχετικά με την προοπτική συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από κει και πέρα, ο Φούντας δεν φέρεται να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στα γερμανικά γήπεδα, μετά το πέρασμά του από την Ζόνενχοφ Γκόσασπαχ-ομάδα της τρίτης κατηγορίας-, τη σεζόν 2017/18.

Να σημειωθεί, πως ο Έλληνας επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ραπίντ μέχρι το 2022, με την οποία μετράει 17 γκολ σε 24 ματς φέτος, ενώ η αυστριακή ομάδα θα αξιώσει ένα ποσό γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.