Η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί τον Βράνιες

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ, αλλά οι Βέλγοι δεν έχουν σκοπό να τον κρατήσουν και ψάχνουν τρόπο να απαλαγούν από τον ιδιόρρυθμο Βόσνιο.

Η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί τον Βράνιες

Ο περίεργος χαρακτήρας του Όγκνιεν Βράνιες παραμένει σοβαρό εμπόδιο για την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός έφυγε με επεισοδιακό τρόπο από την ΑΕΚ και επέστρεψε στην Άντερλεχτ, αλλά ούτε εκεί υπολογίζεται.

Η ομάδα των Βρυξελλών δεν τον έχει στο πλάνο της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ έως το 2022, αλλά φαίνεται πως δεν πρόκειται να το εξαντλήσει.

«Ο Βράνιες δεν θα δανειστεί και την επόμενη σεζόν. Ο σύλλογος θέλει να φύγει μόνιμα, αν και ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες ότι ο Βράνιες θα είχε άλλη μια ευκαιρία, αλλά τελικά δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί απ’ τον μισθό του Βράνιες και επομένως ο έμπειρος αμυντικός πρέπει να ψάξει για άλλο κλαμπ», έγραψε βελγική ιστοσελίδα με την Άντερλεχτ να ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Βράνιες.