«Η Νάπολι αρνήθηκε τα 60 εκατομμύρια ευρώ της Λίβερπουλ για Κουλιμπαλί»

Τι... σίριαλ του Καλιντού Κουλιμπαλί φαίνεται πως θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμα, καθώς σύμφωνα με την «corriere dello sport» η Νάπολι είπε «όχι» σε πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Σενεγαλέζου αμυντικού. 

«Η Νάπολι αρνήθηκε τα 60 εκατομμύρια ευρώ της Λίβερπουλ για Κουλιμπαλί»

Για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί συνεχίζει να κινείται η Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από το... πάνω ράφι για παρτενέρ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και αυτός, δεν είναι άλλος από τον στόπερ της Νάπολι που αποτελεί τον πρώτο στόχο των «κόκκινων».

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κουλιμπαλί και σύμφωνα με δημοσιεύματα ήδη η αγγλική ομάδα έκανε κρούση στους «παρτνεοπέι» για τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «corriere dello sport» η ομάδα του Μερσισάϊντ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ στους Ναπολιτάνους για τον Σενεγαλέζο αμυντικό.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας έριξε την πρώτη… πόρτα στους «κόκκινους», με τους παρτενοπέι να ζητούν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του καλύτερου αμυντικού τους.