Μεριά: «Η Κασίμπασα δίνει 3,5 εκατ. ευρώ για να με αγοράσει»

Ο Γιασίν Μεριά σε δηλώσεις του αποκάλυψε τις προθέσεις της Κασίμπασα, η οποία θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μεριά: «Η Κασίμπασα δίνει 3,5 εκατ. ευρώ για να με αγοράσει»

Στην Κασίμπασα έχει δανείσει τον Γιασίν Μεριά ο Ολυμπιακός έως το τέλος της σεζόν. Είναι εξαιρετικά απίθανο ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, αφού το κλίμα που δημιουργήθηκε για τον ίδιο δεν είναι καθόλου θετικό.

Ο Γιασίν Μεριά σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσα της Τυνησίας τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και πως η Κασίμπασα σκοπεύει να τον κρατήσει. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως η τουρκική ομάδα σκοπεύει να δώσει 3 με 3,5 εκατ. ευρώ.

«Η Κασίμπασα θέλει να με κρατήσει αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον Ολυμπιακό. Είναι έτοιμη να δώσει 3 - 3,5 εκατ. ευρώ για μένα στον Ολυμπιακό. Εάν όμως ο Ολυμπιακός ζητήσει παραπάνω τότε η Κασίμπασα δεν θα επιμείνει. Εγώ θέλω να μείνω στην Ευρώπη γιατί νιώθω ότι έχω βελτιωθεί εδώ από την ημέρα που ήρθα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιασίν Μεριά.

Η ρήτρα που είχε μπει μεταξύ Ολυμπιακού και Κασίμπασα ήταν ύψους 5 εκατ. ευρώ. Εάν οι Πειραιώτες δεν δεχτούν τα χρήματα των Τούρκων και επιμείνουν στο ποσό της ρήτρας τότε δεν αποκλείεται να προκύψει και νέος δανεισμός του παίκτη. Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος στόπερ έχει κάνει 26 συμμετοχές με Ολυμπιακό και Κασίμπασα.