Ερυθρός Αστέρας: Πανηγύρισε το πρωτάθλημα μαζί με 20.000 οπαδούς! (vids)

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε με 2-1 της Προλετέρ στο φινάλε της Superliga και γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας στο «Μαρακανά» μαζί με 20.000 οπαδούς του.

Ερυθρός Αστέρας: Πανηγύρισε το πρωτάθλημα μαζί με 20.000 οπαδούς! (vids)

Παρουσία 20.000 οπαδών του στο «Μαρακανά», ο Ερυθρός Αστέρας γιόρτασε με νίκη την κατάκτηση του τρίτου σερί και 31ου πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Βελιγραδίου είχε εξασφαλίσει τον τίτλο από τις 29 Μαΐου με 5-0 επί της Ραντ, στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ελέω κορονοϊού, ενώ το Σάββατο (20/6) πραγματοποίησε το ιδανικό φινάλε στην Superliga, επικρατώντας με 2-1 επί της Προλέτερ για την τελευταία αγωνιστική της Λίγκας.

Το κλίμα ήταν εξαρχής πανηγυρικό με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» να στήνουν πανηγύρι στις εξέδρες, ενώ στο φινάλε έκαναν τη νύχτα... μέρα ανάβοντας καπνογόνα, με τον ουρανό να γεμίζει πυροτεχνήματα την ώρα της απονομής.

Έτσι, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής, με τον Ερυθρό Αστέρα να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με 78 πόντους, στο +14 από την Παρτίζαν και στο +16 από τις Βοϊβοντίνα και Νόβι Σαντ.