Καράνκα: «Ο Μαρινάκης θα κάνει για τη Νότιγχαμ ό,τι καλύτερο για την άνοδο»

O τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αϊτόρ Καράνκα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας ότι θα κάνει το καλύτερο για την άνοδο της ομάδας στην Premier League. 

Καράνκα: «Ο Μαρινάκης θα κάνει για τη Νότιγχαμ ό,τι καλύτερο για την άνοδο»

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αϊτόρ Καράνκα, έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υποστήριξη και την βοήθεια στην ομάδα, στην προσπάθειά της να ανέβει στην Premier League.

«Ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι πολύ υποστηρικτικός από τη στιγμή που αφίχθη. Είμαι σίγουρος θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Μερικές φορές είναι θέμα χρημάτων, αλλά μερικές φορές πρέπει επίσης να φέρεις τους σωστούς παίκτες. Είμαι σίγουρος θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε την άνοδο στην Premier League. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε ομάδα.

Μπορεί να ήμασταν αδιάφοροι, αλλά ήμασταν καλύτεροι από την Μπρίστολ και την Μπρέντφορντ, ενώ κόντρα στη Μίντλεσμπρο είχαμε 65% κατοχή. Εάν προσθέσουμε λίγη ποιότητα, θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε κάθε ομάδα στην κατηγορία και θα μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε».