Νάνι: Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στην Αμερική ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο συμπατριώτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Νάνι, δήλωσε σε αμερικάνικο μέσο ότι ο άσος της Γιουβέντους πιθανόν να καταλήξει στις Η.Π.Α για να ολοκληρώσει την καριέρα του!

Νάνι: Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στην Αμερική ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Λουίς Νάνι αγωνίζεται πλέον στις Η.Π.Α. με τα χρώματα της Ορλάντο Σίτι και μιλώντας στο αμερικάνικο δίκτου ESPN για τον πρώην συμπαίκτη του (σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Εθνική Πορτογαλίας) Κριστιάνο Ρονάλντο προέβη στην αποκάλυψη ότι υπάρχει η προοπτική του να ζήσει κι εκείνος το Αμερικάνικο - ποδοσφαιρικό - όνειρο στο φινάλε της καριέρας του!

«Πριν από κάποια χρόνια, μου είπε ότι πιθανόν θα καταλήξει στην Αμερική. Δεν είναι 100% σίγουρο, αλλά πιθανό. Υπάρχει μία πιθανότητα» ανέφερε για τον «CR7» ο 33χρονος Ίβηρας ο οποίος μαζί με τον, νυν άσο της Γιουβέντους. κατέκτησαν το 2016 το Euro, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Eν τω μεταξύ, αναφερόμενος, στην ποιότητα του πρωταθλήματος των ΗΠΑ (MLS), τόνισε ότι είναι εξαιρετικό, αλλά έχει περιθώρια εξέλιξης. «Είναι ένα ωραίο πρωτάθλημα. Προφανώς υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε ως πρωτάθλημα. Ακόμη και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών».