Νάπολι: Ο Γκατούζο έδιωξε Λοσάνο από την προπόνηση!

Ο Τζενάρο Γκατούζο έδιωξε τον Ίρβινγκ Λοσάνο από την προπόνηση της Νάπολι, δύο ημέρες πριν τον τελικό του Coppa Italia κόντρα στην Γιουβέντους!

Νάπολι: Ο Γκατούζο έδιωξε Λοσάνο από την προπόνηση!

Η Νάπολι προετοιμάζεται για τον τελικό του Coppa Italia κόντρα στην Γιουβέντους το βράδυ της Τετάρτης (17/6, 22:00, MEGA) με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Ωστόσο, μόλις δύο ημέρες πριν το μεγάλο ματς, η ατμόσφαιρα φαίνεται να είναι τεταμένη στους «παρτενοπέι» λόγω ενός επεισοδίου. Συγκεκριμένα, o Tζενάρο Γκατούζο αποφάσισε να διώξει τον Ίρβινγκ Λοσάνο από την προπόνηση, αφού ο Μεξικανός εξτρέμ επεδείκνυε μια ραθυμία και έλλειψη προσπάθειας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η "Corriere dello Sport".

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες επί ημερών Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Νότου, κάτι που έχει επιφέρει ρήξη στις σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός τεχνικός διώχνει κάποιον από την προπόνηση, αφού ένα αντίστοιχο επεισόδιο έχει λάβει χώρα με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο Άλαν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πρόκειται για ένα τακτικό τρικ, ώστε να αφυπνιστούν οι παίκτες ενόψει Γιουβέντους.