Γουλβς-Ολυμπιακός: Στο «Μολινό» η ρεβάνς - Πως θα τελειώσουν οι διοργανώσεις

Στην Αγγλία αναμένεται να διεξαχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς. Τι προβλέπεται για το φινάλε του Champions League και του Europa League.

Γουλβς-Ολυμπιακός: Στο «Μολινό» η ρεβάνς - Πως θα τελειώσουν οι διοργανώσεις

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται την Τετάρτη η εκτελεστική επιτροπή της UEFA και τα όσα θα ανακοινωθούν από αυτήν για τον τρόπο που θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις της. Και στον Ολυμπιακό περιμένουν πως και πώς να μάθουν τι θα γίνει με το παιχνίδι απέναντι στη Γουλβς.

Ένα δείγμα για το τι θα συμβεί υπάρχει από τη σημερινή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (ECA) από την οποία αποφασίστηκε ο τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρωθούν Champions League και Europa League.

Οι ανακοινώσεις θα υπάρξουν την Τετάρτη, αλλά ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν πως θα παίξει στο "Μολινό" τη ρεβάνς με τη Γουλβς. Εκτός απροόπτου οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για τη ρεβάνς του 1-1 του "Γ. Καραϊσκάκης". Όσον αφορά στα ζευγάρια Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα που δεν έγινε το πρώτο ματς, η πρόκριση αναμένεται να κριθεί σε μονή αναμέτρηση που θα γίνει στη Γερμανία.

Η φάση των "8" θα διεξαχθεί σε μορφή Final 8 που θα γίνει στη Γερμανία, σε Ντούισμπουργκ, Γκελζενκίρχεν, Ντίζελντορφ και Κολωνία από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου. Οι αναμετρήσεις θα είναι μονές και ο τελικός θα γίνει στην Κολωνία, ενώ η κλήρωση για τη φάση των "8" θα γίνει πριν τη διεξαγωγή των αγώνων για τους "16".

Όσον αφορά στο Champions League θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με το Europa League. Οι ρεβάνς θα γίνουν κανονικά στα γήπεδα των ομάδων που ήταν φιλοξενούμενες στα πρώτα ματς. Το Final 8 θα γίνει στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα, στο Ντα Λουζ και το Αλβαλάδε και η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 23.

Οι οριστικές αποφάσεις και οι ανακοινώσεις αναμένονται την Τετάρτη μετά την εκτελεστική επιτροπή της UEFA.