Μόντριτς: «Στα αποδυτήρια της Ρεάλ με αποκαλούν… ξινό»

Ο Λούκα Μόντριτς αποκάλυψε ότι στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης οι συμπαίκτες του τον αποκαλούν «ξινό», ενώ, παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στους «μερένχες».

Μόντριτς: «Στα αποδυτήρια της Ρεάλ με αποκαλούν… ξινό»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» παραχώρησε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στους «μερένχες», ενώ τόνισε επίσης πως στα αποδυτήρια των μαδριλένων οι συμπαίκτες του τον αποκαλούν… ξινό!

«Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να παίζω σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια ακόμη, θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τον σύλλογο», ανέφερε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ ως το καλοκαίρι του 2021.

Στην συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο οι συμπαίκτες του στον σύλλογο τον αποκαλούν «ξινό»: «Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, που του αρέσει η ταπεινότητα. Είμαι επίμονος, πεισματάρης. Οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν «ξινό», γιατί όταν χάνω, ακόμα και στην προπόνηση, το παίρνω στραβά».

Τέλος, ο Κροάτης αναφέρθηκε και στο διάστημα της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης και έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Γιουβέντους: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας. Ο Κριστιάνο πάντα θέλει να κερδίζει, μας έδινε κίνητρο. Έχει μεγάλη καρδιά και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη».