Σετιέν: «Είναι απαραίτητος ο Γκριεζμάν»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Κίκε Σετιέν διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησης του Αντουάν Γκριεζμάν και τον χαρακτήρισε απαραίτητο για τους «μπλαουγκράνα».

Σετιέν: «Είναι απαραίτητος ο Γκριεζμάν»

Ξεκάθαρος ήταν ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Κίκε Σετιέν για τις φήμες που θέλουν τον Αντουάν Γκριεζμάν να αποχωρεί την προσεχή μεταγραφική περίοδο από τον σύλλογο για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ο τεχνικός των Καταλανών ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του Γάλλου μεσοεπιθετικού και υπογράμμισε πως είναι απαραίτητος για την ομάδα.

«Δεν υπάρχει συζήτηση για τον Γκριεζμάν. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Υπολογίζουμε σ΄ αυτόν και θα συνεχίσει να έχει χρόνο συμμετοχής. Είναι απαραίτητος για την ομάδα και τον σύλλογο μας. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν φορές, που πρέπει να παίζουν και άλλοι παίκτες», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος διεθνής άσος μετακόμισε στους «μπλαουγκράνα» μόλις το περασμένο καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο στην πρώτη του σεζόν στον σύλλογο της Βαρκελώνης δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η «Μπάρτσα» εξέταζε ακόμα και το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο Σετιέν διέψευσε τις φήμες.

Πέραν αυτών, ο τεχνικός των πρωταθλητών υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν στην ομάδα βασικοί και αναπληρωματικοί παίκτες: «Εκτός από ορισμένους παίκτες, δεν νομίζω ότι έχουμε βασικούς και αναπληρωματικούς. Το γεγονός ότι έπαιξαν στο πρώτο ματς, δεν σημαίνει ότι θα παίξουν και στο δεύτερο. Θα γίνει αρκετό ροτέισον. Θέλω να συμμετέχει όλο το ρόστερ και θέλω να είναι όλοι έτοιμοι».

Τέλος, όσον αφορά το αυριανό (16/6) παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λεγκανές και το αν θα χρησιμοποιήσει τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος έχει επιστρέψει από τραυματισμό, υπογράμμισε: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα ξεκινήσει ο Σουάρες. Είναι μια επιλογή. Θα δούμε. Πρέπει να μιλήσω μαζί του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί του, γιατί έχει υποστεί πολλούς τραυματισμούς».