Ίκερ Κασίγιας: Απέσυρε την υποφηφιότητά του για την προεδρία της Ισπανικής Ομοσπονδίας

Ο Ίκερ Κασίγιας ανακοίνωσε πως αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξαιτίας των οικονομικών, υγειονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων που επέφερε ο κορονοϊός. 

Ίκερ Κασίγιας: Απέσυρε την υποφηφιότητά του για την προεδρία της Ισπανικής Ομοσπονδίας

Δεν θα διεκδικήσει τελικά την προεδρία της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Ίκερ Κασίγιας, καθως αποφάσισε να αποσυρθεί εξαιτίας των επιπτώσεων που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε πως αυτή την στιγμή πρέπει να υπάρχει σύμπνοια και όχι διχόνοια.

"Ο κύριος λόγος που με οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι η κοινωνική, οικονομική και υγειονομική κατάσταση που ταλανίζει τη χώρα μας και κάνει τις εκλογές να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Είναι η στιγμή να ενωθούμε και όχι να χωριστούμε, επειδή τόσο το ποδόσφαιρο όσο και η κοινωνία μάς έχει ανάγκη", αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας.

Να σημειεωθεί, ότι ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Αυγούστου θα είναι ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.