«Αποχωρούν από την Παρί Σεν Ζερμέν Καβάνι και Τιάγκο Σίλβα»

Όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, ο Έντινσον Καβάνι και ο Τιάγκο Σίλβα θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του Παρισιού το φετινό καλοκαίρι.

«Αποχωρούν από την Παρί Σεν Ζερμέν Καβάνι και Τιάγκο Σίλβα»

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της Παρί Σεν Ζερμέν -το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους- θα αποτελέσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Τιάγκο Σίλβα και Έντινσον Καβάνι.

Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση για τους ιθύνοντες.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Αυτοί είναι παίκτες που έχουν γράψει την ιστορία του συλλόγου. Οι ιστορίες ήταν τόσο όμορφες. Όμως, ναι, πλησιάζουμε στο τέλος. Έπρεπε να πάρουμε μια λογική απόφαση, ακόμη και οικονομικά ή σε σχέση με την επόμενη γενιά. Ίσως κάνουμε λάθος, δεν ξέρω, δεν υπάρχει ποτέ μια τέλεια στιγμή. Το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται και η ιδέα είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί τους μέχρι το τέλος Αυγούστου», ανέφερε ο Βραζιλιάνος στη «Journal du Dimanche».

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός ανήκει στο δυναμικό των Παριζιάνων από το 2013, ενώ ο 35χρονος Βραζιλιάνος στόπερ από το 2012.