Bundesliga: Με Γκορέτσκα η Μπάγερν, λύγισε τη Γκλάντμπαχ (highlights)

Χάρη στο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ στο 90'+5' η Ντόρτμουντ νίκησε στο Ντίσελντορφ και δεν έδωσε την ευκαιρία στη Μπάγερν να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια! Οι Βαυαροί πάντως έκαναν το χρέος τους, κερδίζοντας 2-1 τη μαχητική Γκλάντμπαχ. Όλα τα αποτελέσματα, τα highlights και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: Με Γκορέτσκα η Μπάγερν, λύγισε τη Γκλάντμπαχ (highlights)

Τι και αν όλα έδειχναν ότι η Φορτούνα θα υποχρέωνε σε γκέλα τη Ντόρτμουντ, δίνοντας την ευκαιρία στη Μπάγερν αργότερα σήμερα να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Γερμανίας νικώντας εντός έδρας τη Γκλάντμπαχ;

Το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, είχε αντίθετη άποψη, αφού με δικό του γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπορούσια έφυγε με τη νίκη 0-1 από το Ντίσελντορφ και ανέβαλλε τη στέψη των Βαυαρών!

Οι τελευταίοι πάντως έκαναν αυτό που έπρεπε, έστω κι αν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα κόντρα στη μαχητική Γκλάντμπαχ. Η Μπάγερν τελικά έφτασε στο τρίποντο με σκορ 2-1 χάρη στο γκολ του Γκορέτσκα στο 86'.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζουν αναμφίβολα τα εντυπωσιακά διπλά της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Βέρντερ Βρέμης, οι οποίες κέρδισαν σε Βερολίνο και Πάντερμπορν με 1-4 και 1-5 αντίστοιχα!

Την Παρασκευή

Η καλή μέρα από… το πρωί φάνηκε για τη Λειψία στην έδρα της Χόφενχαϊμ με τον Ντάνι Όλμο να είναι το πρόσωπο του αγώνα. Η 31η αγωνιστική της Bundesliga ξεκίνησε με το ματς της Χόφενχαϊμ με τη Λειψία, με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν τους γηπεδούχους και με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά να ανοίγουν τον δρόμο για το «διπλό».

Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης και ύστερα από λάθος μεταβίβαση της Χόφενχαϊμ, η Λειψία σε υποδειγματικό τρανζίσιον σκόραρε από το ύψος του πέναλτι με πλασέ του Όλμο, ενώ τρία λεπτά αργότερα, πάλι ύστερα από συνθήκες αντεπίθεσης, ο Όλμο διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/6

Χόφενχαϊμ - Λειψία 0-2
(9', 11' Όλμο)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-1
(90'+5' Χάαλαντ)

Κολωνία - Ουνιόν Βερολίνου 1-2
(90' Κόρντομπα - 39' Φρίντριχ, 67' Γκέντνερ)

Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ 2-2
(14', 27' πέν. Βέγκχορστ - 43' Χούλερ, 46' Σάλαϊ)

Χέρτα Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-4
(24' Πιάτεκ - 51' Ντοστ, 62', 86' Αντρέ Σίλβα, 68' Ν' Ντικά)

Πάντερμπορν - Βέρντερ Βρέμης 1-5
(66' Σαμπίρι - 20', 39' Κλάασεν, 34' Οσάκο, 59' Έγκελσταϊν, 90' Φούελκρουγκ)

Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ 2-1
(26' Ζίρκζεε, 86' Γκορέτσκα - 37' αυτ. Παβάρ)

Κυριακή 14/6

Μάιντς - Άουγκσμπουργκ 16:30

Σάλκε - Μπάγερ Λεβερκούζεν 19:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ